Η Συνάντηση Του Bookworm Για Το Νοέμβριο

UPDATE: Η τρίτη συνάντηση του Bookworm έγινε χθες, στα Public του Συντάγματος, που είχε διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση, και ήταν όπως ακριβώς την είχαμε φανταστεί (ίσως και λίγο καλύτερη, εντάξει). Φάγαμε καραμέλες γάλακτος, συζητήσαμε/διαφωνήσαμε/προβληματιστήκαμε με τον Μάκη Τσίτα, συγγραφέα του Μάρτυς μου ο Θεός, κι αφού κάναμε την ανατομία του ήρωα Χρυσοβαλάντη, και μάθαμε απίστευτα πράγματα για τον τρόπο που γράφτηκε το βιβλίο, φωνάξαμε έναν απρόσμενο επισκέπτη να μας βοηθήσει με την κλήρωση για τα 3 αντίτυπα του μυθιστορήματος που θα διαβάσουμε μαζί το Δεκέμβριο.

Το βιβλίο είναι το Άγιος ή Αμαρτωλός (εκδ. Μεταίχμιο) και ο απρόσμενος καλεσμένος, που έπαιξε το ρόλο του με σκοτσέζικο φλέγμα, ποιος άλλος από το συγγραφέα του, Ίαν Ράνκιν, ο οποίος βρισκόταν εκεί για την παρουσίαση που ακολούθησε αμέσως μετά στο Public Cafe.

2014-11-26 20.37.25

Εμείς ετοιμαζόμαστε ήδη για την επόμενή μας συνάντηση η οποία, λόγω Χριστουγέννων, θα γίνει νωρίτερα από το κανονικό (θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως) και θα έχει πολλά δώρα και μια μεγάλη συζήτηση για το Bookworm και τις εντυπώσεις/παρατηρήσεις σας γύρω από αυτό.

Ενώ τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στολίζονται σιγά σιγά (#no_comment) το Bookworm ετοιμάζεται για την τρίτη του συνάντηση -και τι συνάντηση.

 

Την Τετάρτη 26/11, στις 19.00, θα σας περιμένουμε στα Public Συντάγματος, Καρ. Σερβίας 1 (αίθουσα εκδηλώσεων 5ος όροφος) για:

... να συνομιλήσουμε με τον Μάκη Τσίτα, συγγραφέα του Μάρτυς μου ο Θεός, το οποίο διαβάσαμε για τον Νοέμβριο.

... να ανταλλάξουμε απόψεις και εντυπώσεις γύρω από το βιβλίο (είμαστε σίγουροι ότι θα είναι πολλές και διαφορετικές).

... να ανακοινώσουμε το βιβλίο του Δεκεμβρίου.

... να χαρίσουμε αντίτυπα σε μερικούς από τους τυχερούς παριστάμενους.

... να υποδεχτούμε μία μεγάλη έκπληξη, που θα θυμόμαστε όλοι για καιρό.

Να είστε όλοι εκεί (και να κάνετε join στο Facebook event που έχουμε φτιάξει για όλες τις συναντήσεις μας, ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για ό,τι αφορά την offline σχέση μας)!