Η Συνάντηση Και Ανταλλαγή Του Ιανουαρίου

Ξεκινήσαμε το 2017 με μια ακόμα διπλή, μετα-Χριστουγεννιάτικη συνάντηση σε έναν καινούριο βιβλιοχώρο της Αθήνας και φύγαμε όλοι με περισσότερα βιβλία απ' όσα ήρθαμε.

Με καλεσμένη τη Μάρω Κακριδή, επίκουρη καθηγήτρια Γλωσσολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, συζητήσαμε για το Η ιστορία της ζωής σου και άλλες ιστορίες, αλλά και για το Ο Τσάρος της αγάπης και της τέκνο, για το αν η γλώσσα καθορίζει τη σκέψη και γιατί η επιστημονική φαντασία αντιμετωπίζεται ως λογοτεχνικό είδος με μειωμένες αξιώσεις -και οι γνώμες σας ήταν, όπως πάντα, ενδιαφέρουσες και διαφορετικές.

Χαρίσαμε και πολλά βιβλία (ξεχάσαμε την ανταλλαγή!) και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον επόμενο μήνα. Μείνετε συντονισμένοι!

books-plus

Στις 14/1, Σάββατο, στις 13.30, θα βρεθούμε στο βιβλιοπωλείο Books Plus (Πανεπιστημίου 37, Αθήνα), για να συζητήσουμε το βιβλίο του Δεκεμβρίου "Ο Τσάρος της αγάπης και της Τέκνο" του Άντονι Μάρα (εκδ. Ίκαρος) και το βιβλίο του Ιανουαρίου "Ιστορίες Της Ζωής Σου Και Άλλες Ιστορίες" του Τεντ Τσιάνγκ (εκδ. Κέδρος).

Θα έχουμε μαζί μας καλεσμένους-ακόμα-έκπληξη, θα ανακοινώσουμε το βιβλίο που θα διαβάσουμε το Φεβρουάριο (θα σας χαρίσουμε και αντίτυπα, φυσικά) και θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε και δικά μας βιβλία που είναι πια έτοιμα να περάσουν σε άλλα φιλόξενα χέρια. Φέρτε τα μαζί σας, θα φέρουμε κι εμείς.

Σας περιμένουμε!