Η συνάντηση του Bookworm για τον Απρίλιο

UPDATE: Στην πολύ ωραία εκδήλωση αναφέρθηκαν μερικά βιβλία, και υποσχεθήκαμε να σας τα επισημάνουμε εδώ (καθώς δεν είχαμε και κινητά μαζί για να κρατήσουμε σημειώσεις). Είναι τα εξής:

Το πρώτο βιβλίο της Χάνια Γιαναγκιχάρα: The People In The Trees

Από το Βασίλη Τσιμπούκη:
 
Από τους Fulbright Fellows που ήταν μαζί μας:
Robert Pirsig - Zen and the Art of Motorcycle Maintenance (έχει κυκλοφορήσει και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Κάκτος): 
Cormac McCarthy - Blood Meridian (έχει κυκλφοορήσει και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Καστανιώτη).

Και βέβαια, ανακοινώσαμε και τα καινούρια βιβλία που θα διαβάσουμε το Μάιο (ναι, πληθυντικός).

Παρακάτω, μερικές εικόνες από την συνάντηση.

bookworm_01

Bookworm_02

bookworm_03

bookworm_04

bookworm_05

Η συνάντησή μας για τον Απρίλιο θα γίνει την Τετάρτη 26/4 στις 19.00 στο νέο American Corner της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Θα συζητήσουμε το Λίγη Ζωή με πολύ ενδιαφέροντες καλεσμένους, για τους οποίους θα σας ενημερώνουμε αναλυτικά τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινώσουμε το (τα;) βιβλίο που θα διαβάσουμε το Μάιο και θα σας χαρίσουμε και αρκετά αντίτυπα, φυσικά.

Επίσης, θα μπορέσετε να φέρετε μαζί σας και βιβλία που διαβάσατε και δεν θέλετε πια, για τη γνωστή περιστασιακή ανταλλαγή μας (το ζητήσατε!)

Σημειώστε ωστόσο και τα εξής:

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19.00, όμως, λόγω του ελέγχου ασφαλείας από τον οποίο θα χρειαστεί να περάσουμε, είναι απαραίτητο να βρίσκεστε στην είσοδο της Πρεσβείας που βρίσκεται επί της οδού Πέτρου Κόκκαλη στις 18.30 -όπως επίσης και να δηλώσετε (γι' αυτή τη φορά μόνο) τη συμμετοχή σας, συμπληρώνοντας, μέχρι τις 24/4 στις 14.00, τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Φροντίστε να έχετε μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας, διαφορετικά δε θα σας επιτρέψουν την είσοδο. Σημειώστε επίσης ότι στο εσωτερικό της Πρεσβείας απαγορεύονται οι ηλεκτρονικές συσκευές, πράγμα που σημαίνει ότι όσες χρειαστεί να έχετε μαζί σας θα παραμείνουν (κλειστές) στην υποδοχή του κτιρίου. Για τυχόν απορίες σχετικά με τη διαδικασία ελέγχου πριν από την είσοδο, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πρεσβεία στο 210 720 2517.

Σας περιμένουμε!