Η Συνάντηση Του Bookworm Για Το Σεπτέμβριο

Δεν ήταν μόνο η πρώτη συνάντηση του φθινοπώρου, ήταν και η συνάντηση με τα πολλά βιβλία, τις πολλές διαφορετικές απόψεις γι' αυτά που διαβάσαμε (άναψαν τα αίματα με την Αϊλίν), τα πολλά δώρα και τις πάρα πολλές προτάσεις για διαβάσματα, παντός είδους. Η Αργυρώ Μαντόγλου και η Νίνα Μπούρη, μεταφράστριες της Αϊλίν και του Να Πώς Χάνεις Μια Γυναίκα αντίστοιχα, μας είπαν πολλά ενδιαφέροντα για τις δυσκολίες που συνάντησαν σε κάθε βιβλίο αλλά και για τα πράγματα που ετοιμάζουν αυτό τον καιρό κι εμείς φύγαμε με ένα σωρό ιδέες για τις επόμενες συναντήσεις μας.

Το βιβλίο του Οκτωβρίου που ανακοινώσαμε χθες, εδώ.

Ήρθε η στιγμή για την πρώτη συνάντηση του φθινοπώρου και ελπίζουμε να είστε όλοι εκεί!
Το Σάββατο 30/9 στις 13.00 θα συναντηθούμε στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός για να συζητήσουμε (μετράτε;): Το παιδί της τρικυμίας (Μεταίχμιο), την Αϊλίν (Ψυχογιός) και το Να πώς χάνεις μια γυναίκα (Πατάκης).

Θα έχουμε παρέα την Αργυρώ Μαντόγλου και τη Νίνα Μπουρη, μεταφράστριες του "Αϊλίν" και του "Να πώς χάνεις μια γυναίκα" αντίστοιχα, και φυσικά τις δικές σας εντυπώσεις και παρατηρήσεις.

Θα σας ανακοινώσουμε και το βιβλίο που θα διαβάσουμε μαζί τον Οκτώβριο, θα χαρίσουμε πολλά (πολλά) αντίτυπα από αυτό και από τα προηγούμενα και θα οργανωθούμε για τη χρονιά που έχει ξεκινήσει. Σας περιμένουμε ♥