Η Συνάντηση Του Bookworm Για Το Νοέμβριο

Η συνάντησή μας για το Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27/11 στις 18.00 (ώρα άφιξης 17.30) στο American Corner της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Βρήκαμε πως είναι ο πιο κατάλληλος χώρος για να συζητήσουμε το Λήθη και Λίνκολν (εκδ. Ίκαρος), μαζί με τον Mike Snyder, Μορφωτικό Ακόλουθο των ΗΠΑ στην Αθήνα.
 
Θα ανακοινώσουμε εκεί και το βιβλίο που θα διαβάσουμε το Δεκέμβριο και θα σας χαρίσουμε και αρκετά αντίτυπα, φυσικά.
 
Επίσης, θα μπορέσετε να φέρετε μαζί σας και βιβλία που διαβάσατε και δεν θέλετε πια, για τη γνωστή περιστασιακή ανταλλαγή μας (το ζητήσατε!)
 
Μερικές πρακτικές (αλλά σημαντικές) λεπτομέρειες:
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18.00, όμως, λόγω του ελέγχου ασφαλείας από τον οποίο θα χρειαστεί να περάσουμε, είναι απαραίτητο να βρίσκεστε στην είσοδο της Πρεσβείας που βρίσκεται επί της οδού Πέτρου Κόκκαλη στις 17.30 -όπως επίσης και να δηλώσετε (γι' αυτή τη φορά μόνο) τη συμμετοχή σας, συμπληρώνοντας, μέχρι την Τετάρτη 22/11 στις 14.00, τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.
 
Φροντίστε να έχετε μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας, διαφορετικά δε θα σας επιτρέψουν την είσοδο. Σημειώστε επίσης ότι στο εσωτερικό της Πρεσβείας απαγορεύονται οι ηλεκτρονικές συσκευές, πράγμα που σημαίνει ότι όσες χρειαστεί να έχετε μαζί σας θα παραμείνουν (κλειστές) στην υποδοχή του κτιρίου. Για τυχόν απορίες σχετικά με τη διαδικασία ελέγχου πριν από την είσοδο, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πρεσβεία στο 210 720 2517.
 
Σας περιμένουμε!