Η Πρώτη Συνάντηση Του 2018

Ήταν μια ενδιαφέρουσα, μακρόσυρτη και επεισοδιακή συζήτηση, με κουβέντες για audiobooks, για τον Φράνζεν, για παιδικά βιβλία με αστείες υπερδυνάμεις από το Θοδωρή Τσεκούρα, για την πανούκλα, τον εμφύλιο και τις άλλες συμφορές της Αγγλίας του 17ου αιώνα, με τη Σώτη Τριανταφύλλου να μας μιλάει από το Παρίσι με Skype, και με το κοπη τη πίτα στο τέλος, ο τυχερός της οποία κέρδισε το φλουρί, πέντε βιβλία επιλεγμένα από εμάς, και το βιβλίο που διαβάζουμε το Φεβρουάριο.

Δείτε φωτογραφίες όσοι το χάσατε, για να ξέρετε τι χάσατε:

Την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου, σας περιμένουμε για να συζητήσουμε το πρώτο βιβλίο της χρονιάς και το τελευταίο της προηγούμενης.

Στις 31/1, στις 19.00, θα βρεθούμε στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Πατάκη (Ακαδημίας 65, Αθήνα), για να ανταλλάξουμε εντυπώσεις για τις "Διορθώσεις" του Τζόναθαν Φράνζεν (εκδόσεις Ψυχογιός) και "Το τέλος του κόσμου σε αγγλικό κήπο" της Σώτης Τριανταφύλλου (εκδόσεις Πατάκη).

Παρέα θα έχουμε (εξ αποστάσεως) τη συγγραφέα του δεύτερου, Σώτη Τριανταφύλλου, και (από κοντά) τον Θοδωρή Τσεκούρα, Creative Director στην OgilvyOne και συγγραφέα.

Θα κόψουμε και πίτα, θα ανακοινώσουμε για πρώτη φορά και το βιβλίο που θα διαβάσουμε μαζί το Φεβρουάριο και θα χαρίσουμε αντίτυπα, όπως πάντα.

Σας περιμένουμε!