Η Τελευταία Συνάντηση Πριν Από Το Καλοκαίρι

Παρότι είχαμε πολύ δυνατό ανταγωνισμό, η συνάντησή μας για το Μπαρόκ της Αμάντα Μιχαλοπούλου ήταν ό,τι έπρεπε για το κλείσιμο της φετινής σχολικής χρονιάς. Μιλήσαμε για το βιβλίο της (σε πρώτη δημόσια εμφάνιση της συγγραφέα), για το auto-fiction (αυτομυθοπλασία, πείτε το), για την αυτολογοκρισία του συγγραφέα, για τα ταξίδια, για το σώμα, για τις ιστορίες που λέμε για τον εαυτό μας στον εαυτό μας και, φυσικά, για το Μπαρόκ.

Ανακοινώσαμε και το βιβλίο του Ιουνίου, που θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι, χαρίσαμε πολλά και ωραία αντίτυπα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο, με ακόμα περισσότερο διάβασμα και ακόμα περισσότερα βιβλία.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

 

Τη Δευτέρα 4/6, στις 18.30 θα σας περιμένουμε στο φιλόξενο χώρο του Books Plus για την τελευταία μας συνάντηση πριν από το καλοκαίρι (θα μας λείψετε, γι' αυτό να είστε όλοι εκεί!). Θα συζητήσουμε από κοντά το Μπαρόκ, της Αμάντας Μιχαλοπούλου (εκδ. Καστανιώτη), μαζί με την ίδια τη συγγραφέα, θα έχουμε συμφωνίες και διαφωνίες και φυσικά αντίτυπα του βιβλίου που θα σας προτείνουμε για τον Ιούνιο (και όχι μόνο).

Σας περιμένουμε!