Μια Αλλιώτικη Συνάντηση Για Το Φεβρουάριο

Η συνάντησή μας για το Φεβρουάριο δε θα είναι (μόνο) δικιά μας. Θα γίνει στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης που περιμέναμε καιρό: της πρώτης δημόσιας παρουσίασης της Χάνα Κεντ, μιας συγγραφέα που έχετε και έχουμε αγαπήσει πολύ, στην Αθήνα, στις 19 Φεβρουαρίου στο Public του Συντάγματος.

Το πρώτο βιβλίο της, Έθιμα Ταφής, αν θυμάστε, ήταν και αυτό που είχατε αναδείξει ως πρώτο στις προτιμήσεις σας, όταν σας ζητήσαμε, πριν από μερικούς μήνες, να ψηφίσετε ανάμεσα στα 50 βιβλία που είχαμε διαβάσει μαζί. Το δεύτερο, Οι Καλοί, είναι αυτό που θα διαβάσουμε το Μάρτιο - και σας το ανακοινώνουμε από τώρα α) για να σας δώσουμε έναν ακόμα λόγο να έρθετε να ακούσετε τη συγγραφέα στις 19/2, β) για να το ξεκινήσετε, αν θέλετε, από νωρίς και γ) για να μας στείλετε, μέχρι τις 18/2 τις ερωτήσεις που θα θέλατε να κάνετε στην ίδια την Κεντ, αν είχατε την ευκαιρία. Εκτός από τη μεταφράστρια των βιβλίων της, Μαρία Αγγελίδου, μαζί της, ως συντονίστρια της εκδήλωσης, θα βρίσκεται και η υποφαινόμενη, Στέλλα Κάσδαγλη, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιες από τις ερωτήσεις σας σίγουρα θα βρουν το δρόμο τους και θα απαντηθούν.

Αυτά από εμάς προς το παρόν. Εννοείται ότι θα συζητήσουμε την Έλενορ Όλιφαντ στη συνάντηση του Μαρτίου και θα σας αποζημιώσουμε με τα καθιερωμένα μας αντίτυπα -ως τότε να περνάτε καλά και να διαβάζετε πολύ.