Το Βιβλίο Που Διαβάζουμε Το Μάιο 2019

Αυτό το Μάιο διαβάζουμε ένα αστυνομικό θρίλερ από το μάστορα του είδους, τον πρόσφατα και πρόωρα χαμένο Φίλιπ Κερ. Το "Φοβού τους Δαναούς", που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Κέδρος, είναι άλλη μία περιπέτεια με ήρωα τον ιδιοφυή Μπέρνι Γκούντερ, η οποία όμως διαδραματίζεται -όπως υπονοοεί κι ο τίτλος- κυρίως στην Ελλάδα της δεκαετίας του '50. Μια σκοτεινή συνομωσία πρώην Ναζί, ένα μυστηριώδες ναυάγιο, σκοτεινοί χαρακτήρες με σκοτεινότερο παρελθόν, απ' όλα έχει μέσα, και μαζί εικόνες από την Αθήνα και την ελληνική επαρχία μιας άλλης εποχής.

Και, καθώς είναι μια ιστορία μυστηρίου, ας προσθέσουμε και λίγο μυστήριο κι εμείς λέγοντας τα εξής λόγια για την συνάντησή μας του Μαΐου. Δεν ξέρουμε ακόμα ακριβώς πότε θα γίνει -ούτε καν για το αν θα είναι Μάιος. Ούτε ακριβείς λεπτομέρειες για το τι θα περιέχει. Ξέρουμε σίγουρα δύο πράγματα: πρώτον, θα είναι εντελώς διαφορετική από όλες τις Bookworm συναντήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Και δεύτερον:

Θα συναντηθούμε στο σημείο όπου γίνεται ο φόνος.

Παρακολουθείτε αυτό εδώ το χώρο (και το Facebook και το Twitter και το Instagram) γραφτείτε για να παίρνετε και τα email στο παραπάνω πεδίο, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, και να είστε σε εγρήγορση για τις απαραίτητες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.