Μια Συνάντηση Με Μυστήριο & Περπάτημα

UPDATE: Ήταν μια ζεστή και περιπετειώδης ημέρα. Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, εμείς συναντηθήκαμε στην οδό Πρυτανείου 11, έξω από το σπίτι όπου έγινε ένας σημαντικός φόνος στο "Φοβού τους Δαναούς", και περπατήσαμε στους δρόμους της Πλάκας, πενήντα bookworms στον ήλιο, ακούγοντας ιστορίες και trivia από το συγγραφέα Κώστα Στοφόρο που μας ξενάγησε. Μαζί μας ήταν και ο μεταφραστής του βιβλίου Γιώργος Μαραγκός. Καταλήξαμε στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης στην Πλάκα, όπου κάναμε και την πατροπαράδοτη κλήρωση για τα βιβλία του καλοκαιριού. Σας αφήνουμε με μερικές φωτογραφίες από την περιπετειώδη συνάντηση και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλά διαβάσματα!

Έφτασε η στιγμή για τη μυστηριώδη και περιπατητική συνάντηση του Μαΐου.
Το Σάββατο 25/5 στις 12.00 θα συναντηθούμε στο σημείο όπου έγινε ο φόνος στο
Φοβού τους Δαναούς, που διαβάζουμε το Μάιο μαζί (και για όσους/ες δεν προλάβατε να το διαβάσετε, αυτό σημαίνει στην οδό Πρυτανείου 11 στην Πλάκα).


Θα περπατήσουμε στα στενά, με ξεναγό μας τον συγγραφέα Κώστα Στοφόρο, ο οποίος έχει γνωρίσει τον Φίλιπ Κερ και προσωπικά, και με παρέα μας τον μεταφραστή του βιβλίου Γιώργο Μαραγκό, και θα καταλήξουμε στο Μουσείο Σχολικής Ζωής & Εκπαίδευσης (Τριποδων 23) για να συζητήσουμε τις εντυπώσεις μας.
Εκεί θα σας ανακοινώσουμε και τα βιβλία όλου του καλοκαιριού, θα χαρίσουμε πολλά πολλά αντίτυπα και θα αποχαιρετιστούμε για τους τρεις μήνες των διακοπών. Σας περιμένουμε!