Η Συνάντηση Του Bookworm Για Το Σεπτέμβριο

Η εκδήλωση έγινε, ωραία ήτανε, οι τέσσερις θαυμάσιοι συγγραφείς μίλησαν ο ένας για τα βιβλία της άλλης, κάνατε τις ερωτήσεις σας, είπατε και τα δικά σας, κερδίσατε και ένα παιχνίδι και δυο βιβλία του FTZ, κερδίσατε και αντίτυπα του επόμενο βιβλίου και πήγαμε όλοι χαρούμενοι κι ορεξάτοι στα σπίτια μας. Ήταν ένα ωραίο μεσημέρι Σαββάτου. Καλή σεζόν!

Γυρίσατε; Εμείς γυρίσαμε και σας περιμένουμε. Στις 28/9, στη 1 το μεσημέρι, θα βρεθούμε στο Free Thinking Zone, μαζί με ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις συγγραφείς -όλους όσους διαβάσαμε στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Σταύρος Ζουμπουλάκης, η Έρση Σωτηροπούλου, η Μαρία Φακίνου και ο Νίκος Χρυσός, θα είναι μαζί μας με μία αποστολή: να διαβάσουν ο καθένας το βιβλίο ενός από τους υπόλοιπους και να πουν λίγα λόγια γι' αυτό -μετά θα αναλάβετε εσείς, φυσικά, και θα μας πείτε πώς σας φάνηκαν το "Στ' αμπέλια", το "Τι μένει από τη νύχτα", το "Ανατομία κόρης" και το "Καινούργια μέρα" αντίστοιχα. Ανυπομονούμε!
Φέρτε μαζί τα βιβλία σας για υπογραφές, φέρτε και τα υπόλοιπα βιβλία που διαβάσατε το καλοκαίρι για έμπνευση, φέρτε τους φίλους σας, κι εμείς θα φέρουμε αντίτυπα από το βιβλίο που θα ανακοινώσουμε για τον Οκτώβριο και κέρασμα για την καλή χρονιά.

Ελάτε!