Bookworm

Διαβάζουμε ένα βιβλίο κάθε μήνα

H Λένα Μαντά Είναι Παντού

 6 Σεπτεμβρίου, 2009

manta

Ο αναγνώστης Γιάννης έστειλε την αποπάνω φωτογραφία μ’ αυτό το σημείωμα:

Κι όμως ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο οικοτουριστικό ξενοδοχείο στα βάθη της Μαλαισιανής ζούγκλας, μακριά από κάθε υποψία Έλληνα, στη μικρή βιβλιοθήκη του ξενοδοχείου υπήρχε ένα βιβλίο της Λένας Μαντά.
Σατανικό μάρκετινγκ, δεν νομίζεις;

Tags: συγγραφείς


Αληθινές Ιστορίες

8 Σχόλια μέχρι τώρα

 • 1 Σοφία // 7 Σεπτεμβρίου, 2009 στις 20:34

  Χαχαχα φοβερό!! Και είναι και χρησιμοποιημένο :-)

 • 2 Βασω // 10 Σεπτεμβρίου, 2009 στις 12:21

  ελεος!!!!!!!
  εαν ξανακουσω απο το στομα καταπιεσμενης μικροαστης γυναικουλας το «απο Μαντα,τι εχετε?»
  απευθυνομενη σε βιβλιοπωλη
  ή σε συζητηση γυναικων (κατηγοριας κοτα)
  «καλα….διαβασες το τελευταιο της Μαντα?τεεεελειο!!»

  …..θα αυτοπυρποληθω

 • 3 Ντροπαλός // 16 Σεπτεμβρίου, 2009 στις 10:47

  Μήπως είναι bookcrossing released book;

 • 4 Ψαρρα Θάλεια // 22 Σεπτεμβρίου, 2009 στις 12:40

  @Βασω: Για ποιό λόγο έχεις την εντύπωση πως Μαντά διαβάζουν …καταπιεσμένες γυναικούλες??? Και τι είναι αυτό που σε κάνει να τις κατατάσεις στην…κατηγορία «κότας»? Δικαίωμα σου να μην σου αρεσει η γραφή της και τα βιβλία της αλλά….περι ορέξεως..ουδείς λόγος δεν νομίζεις? Προς τι ο χαρακτηρισμός λοιπόν! Ούτε γνωρίζειςς , ούτε μπορείς να φαντάζεσαι και να υποθέτεις την ποιότητα του κάθε ανθρώπου, μόνο και μόνο επειδή διαβάζει κάποια βιβλία που εσένα δεν σου αρέσεουν…Άλλωστε, απο τις βόλτες που κάνω στα Blogs δεν έχω δεί ποτέ καμία «κότα» να μπαίνει και να κατηγορεί κανέναν…οι άνθρωποι με επίπεδο και κουλτούρα όμως…το έχουν ως αγαοημένο σπόρ…μήπως προσπαθείτε να αποδείξετε στον εαυτό σας κάτι με αυτόν τον τροπο?…Ψάξτε το λίγο παρακαλώ….

 • 5 kgm // 29 Σεπτεμβρίου, 2009 στις 18:47

  ίσως είναι λίγο αργά, αλλά θα το κάνω το σχόλιο.
  και βέβαια είναι άθλια τα βιβλία της μαντά. δεν είναι ζήτημα επιπέδου, είναι ζήτημα κοινής λογικής. καμιά λογοτεχνική αξία, μόνο σοφτ πορνό όπως τα αρλεκιν (για να σας προλάβω έχω διαβάσει εκατοντάδες στην εφηβεία μου, το παραδέχομαι).δοκιμάστε λίγη Ζυράνα Ζατέλη.

 • 6 Ψαρρα Θάλεια // 2 Οκτωβρίου , 2009 στις 13:17

  @kgm ..Αναγνωρίζω πως είναι δικαίωμα σου, καθώς και πολλών άλλων, να μην σας αρέσει η γραφή της κυρίας Μαντά! Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως και που ομολογώ πως δεν το έχω δει και να συμβαίνει με άλλον/η συγγραφέα, είναι γιατί υπάρχει τέτοια εμπάθεια προς το πρόσωπο της! Ο κάθε ένας από εμάς που διαβάζουμε βιβλία, σίγουρα κατά καιρούς, τυχαίνει να διαβάσει και κάτι που δεν θα του αρέσει. Οπότε μπορούμε να πούμε στους φίλους μας, πως κάτι μας άρεσε ή δεν μας άρεσε. Από αυτό το σημείο όμως, μέχρι να φτάσουμε να κρίνουμε την λογοτεχνική αξία, και να χαρακτηρίσουμε κάτι με ελαφριά συνείδηση ως σοφτ πορνό, νομίζω πως υπάρχει μεγάλη διαφορά! Επίσης έχω μια άλλη απορία… αν μιλήσετε με τους αναγνώστες της κυρίας Μαντά, ο κάθε ένας από αυτούς, θα έχει να σας πεί και τα δικά του επιχειρήματα, για τους λόγους οι οποίοι των κάνουν να απολαμβάνει την γραφή της! Το παράξενο είναι όμως ότι από όσους έχω ακούσει να την κρίνουν αρνητικά…δεν έχω ακούσει από κανέναν τίποτε άλλο εκτός από διάφορους χαρακτηρισμούς οι οποίοι όμως δεν συνοδεύονται με την κατάλληλη επιχειρηματολογία!! Το να πεί κάποιος «το διάβασα και δεν μου άρεσε» είναι απόλυτα δεκτό και δεν χρειάζεται ίσως και κανένα επιχείρημα γιατί έιναι θέμα γούστου!! Για να αποδοθούν όμως χαρακτηρισμοί, του τύπου.. «παραλογοτενία» όπως έχω ακούσει κατά καιρούς, «καμία λογοτεχνική αξία» όπως είπατε και «ελαφρύ πορνό», δεν νομίζετε πως πρέπει να υπάρχουν και τα κατάλληλα επιχειρήματα και που να στηρίζουν τους χαρακτηρισμούς αυτούς? Δεν τα έχω δεί πουθενά όμως και από κανέναν ο οποίος την κρίνει αρνητικά….Αυτό μάλλον λέγετε επιτυχία… γιατί αρνητική κριτική χωρίς επιχείρημα…είναι απλά μια ακόμη κριτική…που λειτουργεί μάλιστα και ως διαφήμιση, εφόσον χωρίς επιχείρημα ο οποιοσδήποτε αρνητικός σχολιασμός δεν έχει υπόσταση….

 • 7 Bookworm.gr | Πρέπει Να Διαβάσεις Το Blog Της Λένας Μαντά // 17 Ιανουαρίου, 2010 στις 14:21

  […] H Λένα Μαντά στη Μαλαισία Η Λένα Μαντά απαντάει στο bookworm Η Λένα Μαντά on camera H Λένα […]

 • 8 Μάνος // 15 Φεβρουαρίου, 2010 στις 01:10

  Η Λένα Μαντά είναι μια από τις καλύτερες συγγραφείς στον κόσμο και είναι ευρέως γνωστή.Ο καθένας έχει μια δικιά του γνώμη ακόμη,κι αν αυτή είναι άθλια,εγώ λέω ας την έχει για τον εαυτό του και να μην την εκδηλώνει προς τα έξω(συμφωνώ με την:Θάλεια Ψαρρά).Ας μην κολάμε τώρα σε λεπτομέρειες και ας μπούμε στο θέμα,σταματήστε τα άσχημα σχόλια!!!επιτέλους…δηλαδή…αηδία καταντήσατε..πια!!!!!!!!!

Σχολιάστε:

XHTML: Μπορείτε να κάνετε χρήση των εξής tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>