Η πρώτη συνάντηση του Bookworm

UPDATE: Οι βιβλιοσκώληκες συναντήθηκαν για πρώτη φορά μια γλυκιά Τετάρτη στο Free Thinking Zone, και η συνάντηση ήταν ενδιαφέρουσα και γόνιμη. Κουβεντιάσαμε για το βιβλίο του Σεπτεμβρίου, μάθαμε πράγματα για την Κολομβία και την κοινωνία της από την κυρία Κλαίτη Σωτηριάδου, ήπιαμε αγουαρδιέντε (περίπου) και μάθαμε για πρώτη φορά και ποιο θα είναι το βιβλίο που θα διαβάσουμε τον Οκτώβριο. Τρεις τυχεροί (συγκεκριμένα: τρεις τυχερές) κέρδισαν και αντίτυπα της "Αμερικανικής Σκουριάς". Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο μήνα. Καλό διάβασμα!

bookworm_meet_01

 

Κατά το τέλος Σεπτεμβρίου, λέει ο μύθος του Bookworm, εκεί στα πρωτοβρόχια, οι βιβλιοσκώληκες αφήνουν για πρώτη φορά σελίδες και μοναχικά διαβάσματα (συγκεκριμένα οι διαδικτυακοί βιβλιοσκώληκες παρατάνε comment threads και ποντίκια) και βγαίνουν στον κόσμο για να γνωριστούν και να σχολιάσουν από κοντά τις τελευταίες τους ανακαλύψεις.

IMG_0500-1.JPG
Με άλλα λόγια: save the date γιατί σας περιμένουμε την Τετάρτη 24/9, στις 19.00, στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone (Σκουφά 64 & Γριβαίων), στην πρώτη μας offline συνάντηση, όπου θα συζητήσουμε ζωντανά για το βιβλίο του Σεπτεμβρίου (Ο Ήχος των Πραγμάτων Όταν Πέφτουν, Χουάν Γκαμπριέλ Βάσκες, εκδόσεις Ίκαρος), για την Κολομβία, για δολοφονίες, ζωολογικούς κήπους, πτήσεις και μυστικά.
Στη συνάντηση, θα ανακοινωθεί, σε επίσημη πρώτη, και το βιβλίο του Οκτωβρίου, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να μας πείτε τις εντυπώσεις, τις ιδέες και τις παρατηρήσεις σας για το Bookworm και τα διαβάσματα της χρονιάς που ξεκινάει.

Να είστε όλοι εκεί!

UPDATE: Μαζί μας στη συνάντηση θα βρίσκεται και η κα Κλαίτη Σωτηριάδου,  μεταφράστρια του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες και της Ιζαμπέλ Αλιέντε (μεταξύ άλλων), ποιήτρια και πεζογράφος, με βαθιά γνώση των Λατινοαμερικανών συγγραφέων και της κουλτούρας της Κολομβίας.