Η Συνάντηση του Απριλίου (είναι ταξιδιωτική)

Είστε έτοιμοι για απογείωση; Ελπίζουμε πως ναι, γιατί η συνάντηση του Bookworm για τον Απρίλιο θα γίνει κοντά στο διάδρομο. Και θα είναι γεμάτη εκπλήξεις. 

Τη Δευτέρα 15/4 στις 18:00, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (αυτή είναι η πρώτη έκπληξη) θα φιλοξενήσει την κουβέντα μας για Το Τραγούδι του Χιλμπίλη και μαζί την Μαριλένα Καραμολέγκου, εκδότρια του βιβλίου από τις εκδόσεις Δώμα, η οποία θα μας μιλήσει για την ιστορία πίσω από την επιλογή του (και όχι μόνο). 

Η συνάντηση θα γίνει στο Media Room του αεροδρομίου, έναν ειδικό χώρο που χρησιμοποιείται για συνεντεύξεις τύπου και ανακοινώσεις σε έκτακτα περιστατικά (όπως μας είπαν, έχει χρησιμοποιηθεί έτσι μόνο δύο φορές). Πού βρίσκεται; Στο επίπεδο των αφίξεων, μπαίνετε από την είσοδο 1 και στρίβετε αμέσως δεξιά. Εκεί στα δεξιά στην άκρη θα δείτε την είσοδο. Ούτε εμείς ξέραμε ότι υπάρχει τέτοιο μέρος στο αεροδρόμιο. 

Για όσους έρθουν με το αυτοκίνητο, να σας πούμε ότι θα έχετε δωρεάν πάρκινγκ. Πως; Μπαίνετε κανονικά σε όποιο πάρκινγκ του αεροδρομίου θέλετε (το μικρής διάρκειας είναι ακριβώς απέναντι από την είσοδο 1, οπότε βολεύει), παίρνετε την καρτούλα κανονικά, και έρχεστε. Στο χώρο της εκδήλωσης θα σας δώσουμε μια δεύτερη καρτούλα, την οποία θα χρησιμοποιήσετε για να βγείτε από το πάρκινγκ μετά, χωρίς να περάσετε από τα μηχανήματα πληρωμής. 

Εναλλακτικά, βεβαίως, μπορείτε να φτάσετε στο αεροδρόμιο και με τον προαστιακό σιδηρόδρομο (εδώ τα δρομολόγια) ή με το λεωφορείο

Αλλά έχουμε κι άλλα. 

Στο μέρος εκεί που θα πάμε φυσικά θα κουβεντιάσουμε και για το βιβλίο μας και θα ανακοινώσουμε και το βιβλίο που θα διαβάσουμε το Μάιο και θα κληρώσουμε και τα καθιερωμένα αντίτυπα, αλλά θα έχουμε και την ευκαιρία να δούμε από κοντά τη φωτογραφική έκθεση #AthensAirportraits, μια «συνάντηση» 52 ξεχωριστών ιστοριών που μας αφηγήθηκαν πέρυσι ταξιδιώτες στους χώρους του αεροδρομίου. Θα έχει στηθεί ειδικά για εμάς στο χώρο της εκδήλωσης και θα σας πούμε και δυο λόγια γι' αυτήν, αν θέλετε. 

Επιπλέον (ναι, έχει κι άλλο) θα είναι εκεί μαζί μας και άνθρωποι του αεροδρομίου, οι οποίοι θα μας πουν δυο λόγια και για τις εκθέσεις και τα δρώμενα που διοργανώνονται στο χώρο του terminal. Όποιος θέλει μετά τη συνάντηση μπορεί να πάρει μέρος και σε μια μικρή ξενάγηση σε μέρη του αεροδρομίου που μπορεί να μην έχετε επισκεφτεί ή προσέξει στο παρελθόν. 

Και αν μετά από όλα αυτά έχουμε χρόνο και όρεξη, μπορούμε με αφορμή το θέμα του βιβλίου να μιλήσουμε και για την Αμερική, κι αυτά που είδε ένας από εμάς πρόσφατα εκεί. 

Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτή δεν θα είναι συνάντηση, θα είναι ένα υπερθέαμα. 

Για τη συμμετοχή σας στο υπερθέαμα θα χρειαστεί να μας δηλώσετε το ενδιαφέρον σας σε αυτήν τη φόρμα, μέχρι την Κυριακή 14/4 στις 16.00. 

Σας περιμένουμε!