Η Συνάντηση Του Bookworm Για Το Μάρτιο

Η συνάντηση του Bookworm για το Μάρτιο θα είναι διαδικτυακή! Το ζήσαμε κι αυτό!

Επιτέλους γίναμε κανονικό online book club. Για μια ώρα κουβεντιάσαμε με το Χρίστο Κυθρεώτη και 50τόσους από εσάς, αυτή τη φορά από όλο τον κόσμο, και μάλλον πήγε μια χαρά, αν σκεφτεί κανείς ότι ήδη συμμετέχοντες άρχισαν να ζητάνε να τον κρατήσουμε αυτό τον τρόπο επικοινωνίας ακόμα κι όταν με το καλό επιστρέψουμε σε κάποια κανονικότητα. Το σίγουρο είναι ότι θα το ξαναδοκιμάσουμε!

Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε από κοντά, να χαρίσουμε αντίτυπα ή να σας κεράσουμε κάτι γλυκό, ωστόσο βρήκαμε τρόπο να βρεθούμε, από τα σπίτια μας, την Παρασκευή 27/3 στις 18.30, και να συζητήσουμε για το "Εκεί που ζούμε" του Χρήστου Κυθρεώτη (εκδόσεις Πατάκη), που, αν βρήκατε συγκέντρωση και μυαλό, διαβάσαμε (ή επιχειρήσαμε να διαβάσουμε) μαζί.

Στην online συντροφιά μας θα έχουμε τον ίδιο τον συγγραφέα, τα παιδιά μας και όσους και όσες από εσάς έχετε διάθεση να βρεθούμε και να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.

Πατήστε το link του Zoom (https://zoom.us/j/627094957) από το κινητό (θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή) ή τον υπολογιστή σας (δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία γι' αυτό), ανοίξτε την κάμερα (μόνιμα) και το μικρόφωνό σας (όταν θέλετε να μιλήσετε) και ελάτε να ανταλλάξουμε εντυπώσεις, ιστορίες και προτάσεις, και να συνεχισουμε να επικοινωνούμε στο πείσμα του ιού.