Η Συνάντηση Του Bookworm Για Το Δεκέμβριο

Η τελευταία συνάντηση της χρονιάς ήταν όπως την περιμέναμε, κι ακόμα πιο καλή.

11825709_507543486072515_6635022547154611807_n

Πενηνταδύο από εσάς ήσασταν μαζί μας στο βιβλιοπωλείο Επί Λέξει και ρωτήσατε/ακούσατε την Ιωάννα Καρυστιάνη να μιλάει για το πώς έγραψε το Φαράγγι, αλλά και τη Μικρά Αγγλία και Τα Σακιά και πώς γράφει γενικά, τι κάνει ανάμεσα στα μυθιστορήματά της, πώς καταλαβαίνει ότι έχει τελειώσει ένα βιβλίο, πώς αντιμετωπίζει τη γλώσσα, την ανασφάλειά της, τα μυστικά και τις δύσκολες στιγμές της ζωής, γιατί έχει χρυσώσει τα ναυτικά βιβλιοπωλεία όλου του κόσμου και πώς εμπνεύστηκε την ιστορία του Αργύρη -αυτή που, απ' ό,τι φαίνεται, έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση και σ' εσάς, απ' όλο το Φαράγγι.

Τριανταδύο από σας κερδίσατε και τα βιβλία που κληρώσαμε για τις γιορτές -και τώρα είναι ώρα όλοι να ψηφίσετε για το ποιο ακριβώς θα είναι το βιβλίο που θα διαβάσουμε μαζί τον Ιανουάριο. Λεπτομέρειες εδώ.

Θα τα πούμε κι από κοντά στην πρώτη συνάντηση του Ιανουαρίου! Stay tuned.

Τώρα που ανακοινώσαμε το βιβλίο του Δεκεμβρίου, να σας πούμε και για τη συνάντηση -που θα είναι νωρίς, συναρπαστική και η τελευταία της χρονιάς.

Στις 12/12, για πρώτη φορά Σάββατο, στις 18.00 ακριβώς θα μαζευτούμε στο βιβλιοπωλείο Επί Λέξει για να συζητήσουμε για το βιβλίο που διαβάζουμε το Δεκέμβριο, "Το Φαράγγι" της Ιωάννας Καρυστιάνη.
Στη συνάντηση θα μιλήσουμε (χωρίς πολλά spoilers) για το ίδιο το βιβλίο αλλά θα έχουμε και την ευκαιρία να συζητήσουμε *με την ίδια τη συγγραφέα* για τη δική της οπτική πάνω σ' αυτό και για τη συγγραφή γενικότερα.

Θα ανακοινώσουμε και το πρώτο βιβλίο του 2016, φυσικά (with a twist), και θα έχουμε και δώρα χριστουγεννιάτικα (εκτός από κουραμπιέδες).

Να 'ρθειτε!